14 Mayıs 2015 Perşembe

Profesör üniversitede kucağında bebekle ders verdi :)

Kudüs İbrani Üniversitesi’nde ders veren Prof. Sydney Engelberg, anne olan bir öğrencisinin derse getirdiği bebeğinin ağlaması üzerine çocuğu kucağına alıp hiçbir şey olmamış gibi dersi anlatmaya devam etti. Bu karelerin internette yayılması üzerine Engelberg, büyük takdir topladı. 

 Kucağına alıp, ders işledi Prof. Sydney Engelberg’in kızı Sarit Fishbaine’in Facebook’ta yaptığı paylaşıma göre öğrencisinin 'Örgütsel Davranış' dersine getirdiği bebek, annesinin tüm çabalarına rağmen susmadı. Bu sırada utanan anne sınıfı terk etmeye çalışırken, Engelberg çocuğu kucağına alıp derse kaldığı yerden devam etti. 

 Bu olayın ardından dört çocuk, beş de torun sahibi olan Fishbaine’in tüm kadın öğrencilerine, eğitimle annelik arasında tercih yapmak zorunda olmadıklarını söylediği ortaya çıktı. Profesörün dileyenlerin derse çocuklarını getirebileceğini ya da annelerin çocuklarını derste dahi olsa emzirebileceğini açıkladığı belirtildi.

kaynak:http://..www.ctvnews.ca/lifestyle/photo-of-professor-calming-student-s-crying-baby-mid-lecture-goes-viral-1.2374319

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder